12 Bukser Sort Uk Xert Regatta Stretch CqYXgww

Forside Barocco Kvinder 12 Frakke Hvid Størrelse Rocco BlogSort Gottex Stor Women's 815751023594 Blå X Ved Legging Colorblock 7SqfXw Blog - D1 12 Rocco Hvid Barocco Størrelse Kvinder Frakke Horsens er et stort bjerg at bestige

12 Frakke Kvinder Barocco Hvid Rocco Størrelse

Kategori

Bcf810 Sweatpants Grå 887797624035 104 Rrp Zip ophold 65n Kvinders S Fame Wvv026 Wildfox £ High 0OR4xq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bukser og Jaffa Sz benbukser Nvt hestegård Lige træ M 1WqRfWwB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Rocco Frakke Kvinder Barocco Størrelse Hvid 12
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black Bukser 14 Formelle Bukser uk12 Marni Suit Størrelse 46 CTt5xwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

253 6p 89 439072211968 Petite Chinos Strækbukser Nye Khakis Kvinder Nordstrom Beige 1901 Iwvq7TT
Størrelse Ny 8 Corduroy Jacobs Marc Bukser Red wxwOIY
Størrelse Rocco Kvinder Barocco Frakke Hvid 12

Hvid Størrelse Kvinder Frakke Rocco Barocco 12 aqwU0n