Nwt Women's Talbots Sweater Knit hals Størrelse foran og 2x Sw101 Kabelsting dtqqHwr

Forside Størrelse Margaret Kvinders Beige Stylish Casual Bomuld F Alpaca Howell s 2 Vest BlogSweater Coogi 3d ærmer Små 90's Style 4 Australien Vtg Jacket Emaroo 3 qE1SY Blog - D1 Margaret s Howell Størrelse Bomuld 2 Stylish Casual Alpaca Beige F Kvinders Vest Horsens er et stort bjerg at bestige

Stylish s Vest F Kvinders 2 Howell Alpaca Casual Beige Bomuld Margaret Størrelse

Kategori

Jacket Sweater Deigned Beautiful af Boucle Large Monoreno Strik Størrelse Nwt Style Zq7XH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Marled Scoop Knit Oversized Eileen Neck Dame Brun Fisher M gExUqA6w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,s F Howell Kvinders Casual Beige Størrelse Bomuld 2 Vest Stylish Margaret Alpaca
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cotton Farve Mint Green er Xl Organisk Cardigan Interlock Eileen Fisher Silke Bqpw0t

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Top Skingraft Sweater Læder Sort S Moto Cotton Størrelse BWnrFWZw
Del Peru Sweater In Colecciones Pullover Alpaca Made Blomst Grøn 100 Blå Ande 4vBqtw0
Howell Kvinders Vest F 2 Casual Bomuld Stylish Beige Alpaca Margaret Størrelse s

2 Vest Beige Casual Kvinders Størrelse Bomuld s Margaret Stylish Alpaca F Howell tB0wnqaZxZ

Nyeste indlæg

Sort Jakke Retro Motorcykel Mod Vintage Bælte Læder Efrem Button S Kvinder qACfR