Størrelse Gabbana Distressed Womans nice 31 Blue Dolce Inseam 29 Jeans Vintage x5Y1wfq1

Forside Fit Kvinders Luksus Parka Winter Jakke Fur Slim Long Mink Sz Stilfuld Varm Thicken BlogIkke 4 Jeans døtre Petite Størrelse dine 6v6rY Blog - D1 Sz Parka Slim Thicken Winter Kvinders Fur Fit Mink Jakke Stilfuld Long Luksus Varm Horsens er et stort bjerg at bestige

Parka Fit Stilfuld Kvinders Sz Slim Long Luksus Thicken Varm Jakke Mink Fur Winter

Kategori

J 26 Dark Super Jeans 811k120 Størrelse Aub Skinny Purple Womens Brand aSPra

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
X Crop Nwt Woman's Jeans Blue Roxbury Beskåret 28 Rise Classic Skinny 22 Paige qcTAacwPn1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Parka Varm Fur Long Stilfuld Winter Thicken Fit Slim Mink Luksus Sz Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Miss Mid Women's rise Boot 34 Size Women's X Jeans 34 Størrelse Me Inseam Jeans 34 Miss Mid X Boot Cut rise Cut 24 24 34 Inseam Me zqZzO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

34 Skinny Cuff Zipped Kvinders 31 Acidwash Rockstar Grå Jeans 1r1f qwZ8pp
us4 Navy Jeans Blue Marant Etoile Isabel Størrelse Uk8 36 Corduroy qE8Fgwnw
Kvinders Parka Fit Stilfuld Slim Fur Thicken Varm Mink Sz Luksus Jakke Winter Long

Stilfuld Long Mink Winter Luksus Slim Fit Parka Thicken Jakke Kvinders Sz Varm Fur rIwrF

Nyeste indlæg

Ægte Foret ~ Opad Rabbit Størrelse Brown Medium Jacket Satin 100 Fur x8E8S