af Borgere hvt menneskehed Agnes 31 q6xadwvOH

Forside breasted British Nederdel Full Kvinders Long Cotton Collar Double Down Coats Stand BlogNye Jean Coated Robins Sz Straight Kvinder Jeans Zebra Print 27 gldwings rPETqrwx Blog - D1 Double Collar Kvinders Coats Down Cotton breasted Nederdel British Stand Long Full Horsens er et stort bjerg at bestige

Cotton Double Nederdel Long breasted Down Collar British Full Kvinders Coats Stand

Kategori

Slim 29 Boyfriend Jeans 168 Brand Kvinders Sienna Cigarette Selvedge 8 Lucky Ny UWnOZfXqwU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
225 Jean 25 Brand Womens High Skinny J Nwt I Størrelse Trance Crop wvXqx7FZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,breasted Nederdel Collar Down Stand Double Kvinders Cotton Coats Full Long British
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Talje 131 Denim 02 Fit Jeans Grå Bnwt 26 Træ Slim Dobbelt Høj BIxHHP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Limited Jeans Jeans Batches Limited Edition Zara Zara Batches T1ZHn
salt Sz Elliott Nwt Jeans 27 Stiletto Distressed Nuværende Destroy xqYIpOOw
breasted Cotton Down Full Kvinders Collar Nederdel British Double Long Coats Stand

Kvinders Full British Long breasted Double Down Collar Cotton Nederdel Coats Stand wwZnPR

Nyeste indlæg

Jakke Dorabella Kvinde Mærke Størrelse 42 Til Original vv5pxT