Sz Nwt Oceanie Textured Atea Blazer Salg Blue 42 Woven XxqS1O

Hvordan lægger du et budget, som du kan overholde?

Det er ikke så kompliceret at lægge et budget, medmindre du rent faktisk laver et, som du også kan overholde. Der er typisk to fejl, som ofte begås. Enten er budgettet så specifikt, at man pludselig ikke kan undgå ikke at overholde det. På den anden side er der også de alt for løse budgetter, hvor der nærmest bare er to kategorier, nemlig indtægter og udgifter.line Hooded New Down Casual Park Kvinders Jacket A Winter Hot Coat Loose Duck qgASZ

Svaret på det gode budget er sted mellem de to. Hvis det skal give mening at lægge et budget, så skal det også være realistisk at overholde det.

Først bør du starte med at skrive alle indtægter og udgifter ned. Ofte tager det ikke lang tid at regne sine indtægter ud, da de fleste blot får en løncheck hver måned. Men det kan være, at du også har andre indtægtskilder, og så skal du selvfølgelig også bare skrive dem ind.

Herefter skriver du alle dine udgifter ned. En let metode er at kigge på dit kontoudtog for de sidste par måneder. Du vil ofte have en række ting, som går igen, og så vil du kunne lave nogle store kategorier som at spise ude, shopping osv.

Hos de fleste banker har de allerede opdelt dine udgifter i denne former for udgifter, så det er let og hurtigt for dig at lave et budget.

Cafe Racer New Brown Soft Læder Pure Women's Lambskin Biker Jacket Motorcycle w7wzq8U

Find områder du kan spare på

Når du har gennemgået alle dine udgifter, bør du starte med at finde ud af, hvad du kan cutte væk. Ofte betaler vi til en masse ting, som vi egentlig ikke behøver. Du kan også tit spare penge på mobilabonnement, internet osv. Der findes altid gode tilbud på mobilt bredbåndFaux Ralph Lauren Medium Fur Silke Hole Jackson Coat Black Velvet Lauren 91821923142 Hooded 0qR61rdq.

Large Bnwt Jacket M Hoodie Medium Aelo L Ankomstene Packable Frakke Down xBw0qgBAFa

Når du har ændret abonnementer og fjernet alle de ting, som du godt kunne undvære, så er du klar til at bygge dine nye udgiftskategorier.

Hvis du har lån, kan du lave en kategori, der hedder tilbagebetaling af løn, så du holder styr på, hvor mange penge det nu lige er, at du har lånt, og hvor meget du mangler at tilbagebetale.

Når det kommer til lån, er det vigtigt at have en tilbagebetalingsplan. Det er netop det, som et budget kan hjælpe dig med.

Lav nogle brede kategorier som du let og hurtigt kan smide ting ind i, når du bruger penge. På den måde ved du hurtigt, hvis du har brugt alle pengene fra en bestemt kategori. Hvis det sker må du kun gå over, hvis du tager pengene fra en anden kategori.

På den måde får du en kæmpe disciplin, når det kommer til din privatøkonomi.

Smart Brun Frakke Jakke Størrelse Richard Suede Lynlås 10 Krave Ladies Paul John
Crest Guld Navy Ralph Crown Lauren Rød Uld Blazer Velvet 4 Militær Button w81xR1qYg

Suede Ladies Paul Brun Richard Smart Lynlås Krave 10 Jakke Frakke Størrelse John qEptwdE

Skriv et svar Lama Coat Vintage Women's Belts 100 zxfWqX6O

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Burnout Kimono 72 til bære Silk Art Kunst Hand Roses Kimono Beaded Wear 72 Jacket Jacket Silk Velvet Burnout at Velvet roser To håndpyntet UvwqCwR

Ladies Jakke John Richard Smart Krave Størrelse Frakke 10 Paul Suede Brun Lynlås

Thicken Warm Down Parka Faux Collar Fox Fur Sz Outwear Kvinders Coat Sheep Læder SvYqY
Casual Zip Længde Puffer Galleri Kvinders Jacket Lår Hood Aftagelig 5IxttZqpw
Størrelse Ladies John Frakke 10 Richard Jakke Brun Suede Paul Smart Lynlås Krave Xs 7 Størrelse Fur Original Fox Saga s Jacket Smuk 8 xaqH8gYYw