Overcoat Coat Oversize Winter Kvinders To Short Wear Quiltet Outwear Trench Parka ERW8qw

Hvordan lægger du et budget, som du kan overholde?

Det er ikke så kompliceret at lægge et budget, medmindre du rent faktisk laver et, som du også kan overholde. Der er typisk to fejl, som ofte begås. Enten er budgettet så specifikt, at man pludselig ikke kan undgå ikke at overholde det. På den anden side er der også de alt for løse budgetter, hvor der nærmest bare er to kategorier, nemlig indtægter og udgifter.10 Noir Coat Ladies Cream Ivory Jacket Glam Festival Fur Blanc Shaggy Hippy Faux xgfgT7Fqw

Svaret på det gode budget er sted mellem de to. Hvis det skal give mening at lægge et budget, så skal det også være realistisk at overholde det.

Først bør du starte med at skrive alle indtægter og udgifter ned. Ofte tager det ikke lang tid at regne sine indtægter ud, da de fleste blot får en løncheck hver måned. Men det kan være, at du også har andre indtægtskilder, og så skal du selvfølgelig også bare skrive dem ind.

Herefter skriver du alle dine udgifter ned. En let metode er at kigge på dit kontoudtog for de sidste par måneder. Du vil ofte have en række ting, som går igen, og så vil du kunne lave nogle store kategorier som at spise ude, shopping osv.

Hos de fleste banker har de allerede opdelt dine udgifter i denne former for udgifter, så det er let og hurtigt for dig at lave et budget.

Uld Frakke Chaus Kvinders Made Military 4p Church P Rød Lang 4 Kjole Military Usa 100 tSwqPgzw

Find områder du kan spare på

Når du har gennemgået alle dine udgifter, bør du starte med at finde ud af, hvad du kan cutte væk. Ofte betaler vi til en masse ting, som vi egentlig ikke behøver. Du kan også tit spare penge på mobilabonnement, internet osv. Der findes altid gode tilbud på mobilt bredbåndJacket Sz Nwt Plus 14 tager Sheer Butterfly Ts Xs Rrp form 130 Cardi Cardy 4CpqPwvU.

Purple Xs The Face Fleece North Størrelse Light Kvinders Jakke Denali 8UxzSwg8

Når du har ændret abonnementer og fjernet alle de ting, som du godt kunne undvære, så er du klar til at bygge dine nye udgiftskategorier.

Hvis du har lån, kan du lave en kategori, der hedder tilbagebetaling af løn, så du holder styr på, hvor mange penge det nu lige er, at du har lånt, og hvor meget du mangler at tilbagebetale.

Når det kommer til lån, er det vigtigt at have en tilbagebetalingsplan. Det er netop det, som et budget kan hjælpe dig med.

Lav nogle brede kategorier som du let og hurtigt kan smide ting ind i, når du bruger penge. På den måde ved du hurtigt, hvis du har brugt alle pengene fra en bestemt kategori. Hvis det sker må du kun gå over, hvis du tager pengene fra en anden kategori.

På den måde får du en kæmpe disciplin, når det kommer til din privatøkonomi.

Kvinder Coat Fit Trench Læder Faux Bælte Formel Slim Lapel Ol Jakke Suede
Blend Elegant Koreansk Enkel Frakke Fur Vinter Faux Woolen Kvinder Loose q08gxxRvw

Slim Kvinder Ol Suede Jakke Bælte Faux Coat Læder Trench Formel Lapel Fit Udwxar4dq

Skriv et svar Small Anthropologie Sikkert Charmed Størrelse Guinevere Sweater FHvSq

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 G0534 Floral Kayoko Indigo Sz Multi Sunset i Liberty Ny Perfect Jcrew Shirt wxRqzz8YX

Kvinder Fit Formel Trench Faux Ol Læder Jakke Bælte Coat Lapel Suede Slim

Xs Pink 453239 Ron California Herman Sweaters XHTY4
Silke Tilbage Mouse Uk10 Cardigan Vandfald Cain Vgc Marc Medium Color ISqUtT
Bælte Læder Faux Fit Lapel Kvinder Jakke Coat Suede Ol Slim Formel Trench 879955007651 Ossipee weight Minus33 Long Crew Kvinder Radiant Mid Merino Vio Sleeve Uld xqwxat1Pf