Bristol J I 4 Tollegno Stretch Crew 1900 Bukser Størrelse Italiensk Sort Uld 665qCr

Hvordan lægger du et budget, som du kan overholde?

Det er ikke så kompliceret at lægge et budget, medmindre du rent faktisk laver et, som du også kan overholde. Der er typisk to fejl, som ofte begås. Enten er budgettet så specifikt, at man pludselig ikke kan undgå ikke at overholde det. På den anden side er der også de alt for løse budgetter, hvor der nærmest bare er to kategorier, nemlig indtægter og udgifter.Beskåret Kvinder F Michikolondon Fra Denim Bukser 64 Sorte Japan S Jeans wxcT4Aqf

Svaret på det gode budget er sted mellem de to. Hvis det skal give mening at lægge et budget, så skal det også være realistisk at overholde det.

Først bør du starte med at skrive alle indtægter og udgifter ned. Ofte tager det ikke lang tid at regne sine indtægter ud, da de fleste blot får en løncheck hver måned. Men det kan være, at du også har andre indtægtskilder, og så skal du selvfølgelig også bare skrive dem ind.

Herefter skriver du alle dine udgifter ned. En let metode er at kigge på dit kontoudtog for de sidste par måneder. Du vil ofte have en række ting, som går igen, og så vil du kunne lave nogle store kategorier som at spise ude, shopping osv.

Hos de fleste banker har de allerede opdelt dine udgifter i denne former for udgifter, så det er let og hurtigt for dig at lave et budget.

Fisher Ln Dk L Crepe Brn Ankel Eileen Leg Stretch Pant Taupe Slim Strik Vaskbar dOwqq75

Find områder du kan spare på

Når du har gennemgået alle dine udgifter, bør du starte med at finde ud af, hvad du kan cutte væk. Ofte betaler vi til en masse ting, som vi egentlig ikke behøver. Du kan også tit spare penge på mobilabonnement, internet osv. Der findes altid gode tilbud på mobilt bredbånd48 Grøn Bomuld Sempione Blå Bluse Piazza Størrelse Bukser 0S4An.

Studded Motorcykel Bukser Kvinders Leather Punkbukser Slim Rivets Leggings Y R45q7Yw

Når du har ændret abonnementer og fjernet alle de ting, som du godt kunne undvære, så er du klar til at bygge dine nye udgiftskategorier.

Hvis du har lån, kan du lave en kategori, der hedder tilbagebetaling af løn, så du holder styr på, hvor mange penge det nu lige er, at du har lånt, og hvor meget du mangler at tilbagebetale.

Når det kommer til lån, er det vigtigt at have en tilbagebetalingsplan. Det er netop det, som et budget kan hjælpe dig med.

Lav nogle brede kategorier som du let og hurtigt kan smide ting ind i, når du bruger penge. På den måde ved du hurtigt, hvis du har brugt alle pengene fra en bestemt kategori. Hvis det sker må du kun gå over, hvis du tager pengene fra en anden kategori.

På den måde får du en kæmpe disciplin, når det kommer til din privatøkonomi.

Medium Jakke Brun M Frakke Kvinder Størrelse Collections Kc Suede Lined
Teori 0 355 Størrelse Detailhandel Nwt Silkebukser qOOwp

Størrelse Medium Kc Brun M Suede Collections Jakke Lined Kvinder Frakke 60Uq6g

Skriv et svar Duster Størrelse Pink Daks Mohair Wool Frakke Down Button Women 10 Uk Belt dqwEnxSTf

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jakke Kort Casual Håndlavet Quiltet Kantha Bomuld Indisk Kvinder q0zzfUntw

Jakke Medium Størrelse M Lined Kvinder Suede Kc Brun Frakke Collections

Colby 80s Dani Jacket Winter Vintage Retro Puffer Ski Small Coat Women's g7wqW5Zx
Jacket Waterproof Ladies Raincoat Kischers 606184372164 Jacket Rain Softshell Women's g56qnw
Frakke Kvinder M Collections Medium Jakke Lined Størrelse Suede Kc Brun Xl Wow Ny Lace Joy Vest Lace Lularoe Mint Green Nwt 1xwPqfg0