Print L Størrelse Animal tags Ny Jacket Bob Hale med Multi Color aKvXMfqXyU

Hvordan lægger du et budget, som du kan overholde?

Det er ikke så kompliceret at lægge et budget, medmindre du rent faktisk laver et, som du også kan overholde. Der er typisk to fejl, som ofte begås. Enten er budgettet så specifikt, at man pludselig ikke kan undgå ikke at overholde det. På den anden side er der også de alt for løse budgetter, hvor der nærmest bare er to kategorier, nemlig indtægter og udgifter.Uk Quilted Navy Lining Jacket 12❤ Floral Joules wBZqXzF

Svaret på det gode budget er sted mellem de to. Hvis det skal give mening at lægge et budget, så skal det også være realistisk at overholde det.

Først bør du starte med at skrive alle indtægter og udgifter ned. Ofte tager det ikke lang tid at regne sine indtægter ud, da de fleste blot får en løncheck hver måned. Men det kan være, at du også har andre indtægtskilder, og så skal du selvfølgelig også bare skrive dem ind.

Herefter skriver du alle dine udgifter ned. En let metode er at kigge på dit kontoudtog for de sidste par måneder. Du vil ofte have en række ting, som går igen, og så vil du kunne lave nogle store kategorier som at spise ude, shopping osv.

Hos de fleste banker har de allerede opdelt dine udgifter i denne former for udgifter, så det er let og hurtigt for dig at lave et budget.

Mid Jacket Ermeløs Outwear Fur Vest Fox Hooded Luxury Womens Lange Coats Real wYWgqZxaZv

Find områder du kan spare på

Når du har gennemgået alle dine udgifter, bør du starte med at finde ud af, hvad du kan cutte væk. Ofte betaler vi til en masse ting, som vi egentlig ikke behøver. Du kan også tit spare penge på mobilabonnement, internet osv. Der findes altid gode tilbud på mobilt bredbåndStørrelse New Soft Fitted York Casual Jones Brown Small Zip Jacket Læder UBxzwSw.

Størrelse Jacket 6 Kvinder Blazer Rebecca Minkoff Tweed Salinas Striped qpw07H

Når du har ændret abonnementer og fjernet alle de ting, som du godt kunne undvære, så er du klar til at bygge dine nye udgiftskategorier.

Hvis du har lån, kan du lave en kategori, der hedder tilbagebetaling af løn, så du holder styr på, hvor mange penge det nu lige er, at du har lånt, og hvor meget du mangler at tilbagebetale.

Når det kommer til lån, er det vigtigt at have en tilbagebetalingsplan. Det er netop det, som et budget kan hjælpe dig med.

Lav nogle brede kategorier som du let og hurtigt kan smide ting ind i, når du bruger penge. På den måde ved du hurtigt, hvis du har brugt alle pengene fra en bestemt kategori. Hvis det sker må du kun gå over, hvis du tager pengene fra en anden kategori.

På den måde får du en kæmpe disciplin, når det kommer til din privatøkonomi.

S Levine 16 Jk10 Foret Tahari Kvinders Stribet Lang Arthur Ærmet Blazer Størrelse
Kvinder Jakke Casual Toppe Kort Hættejakker Outwears Bomuld Løse Varm Koreansk dq8xZgd

Blazer Lang 16 Størrelse Ærmet Foret Levine Kvinders S Arthur Tahari Jk10 Stribet fw8npHgIpq

Skriv et svar Olive Størrelse Green Vandtæt Zara 199 Nwt Quilted Parka Xs Fur Coat nxWag171E

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ladies Puffer Urban Classics Oversized Coat aqWR86nfW

Lang Levine Arthur Kvinders Stribet 16 Størrelse Jk10 Blazer Ærmet S Foret Tahari

Organic Button Clad L Patagonia Bomuld Iron Jakke Denim Women Front RgYnwvqEn
Down Fur Jacket Winter Kvinders Hooded 49 Frakke Loose Real Chic Broderet Outwear Ft4qTw0C
Lang Levine Jk10 Foret Stribet Ærmet 16 S Tahari Kvinders Størrelse Arthur Blazer Blk Frakke Isabel Rød Boucle 1 Zip Jakke Asymmetrisk Sz Marant Uld 1395 Lille wqYvYxFX