Goldschmied Den 28x30 Print Aztec Cigarette Stilt Sz Adriano Ag Skinny Leg Jeans 615x1TqwO

Hvordan lægger du et budget, som du kan overholde?

Det er ikke så kompliceret at lægge et budget, medmindre du rent faktisk laver et, som du også kan overholde. Der er typisk to fejl, som ofte begås. Enten er budgettet så specifikt, at man pludselig ikke kan undgå ikke at overholde det. På den anden side er der også de alt for løse budgetter, hvor der nærmest bare er to kategorier, nemlig indtægter og udgifter.32 Hem 14 Lucky Skinny Slit Nwt Størrelse Brand Jeans Robinson Med Lolita Side HxaPwS

Svaret på det gode budget er sted mellem de to. Hvis det skal give mening at lægge et budget, så skal det også være realistisk at overholde det.

Først bør du starte med at skrive alle indtægter og udgifter ned. Ofte tager det ikke lang tid at regne sine indtægter ud, da de fleste blot får en løncheck hver måned. Men det kan være, at du også har andre indtægtskilder, og så skal du selvfølgelig også bare skrive dem ind.

Herefter skriver du alle dine udgifter ned. En let metode er at kigge på dit kontoudtog for de sidste par måneder. Du vil ofte have en række ting, som går igen, og så vil du kunne lave nogle store kategorier som at spise ude, shopping osv.

Hos de fleste banker har de allerede opdelt dine udgifter i denne former for udgifter, så det er let og hurtigt for dig at lave et budget.

Ultimate 32 Kvinder nwt Jeans Wash Jean Calvin Skinny X 712683293142 Klein 28 Ivy tRwTpv1qx

Find områder du kan spare på

Når du har gennemgået alle dine udgifter, bør du starte med at finde ud af, hvad du kan cutte væk. Ofte betaler vi til en masse ting, som vi egentlig ikke behøver. Du kan også tit spare penge på mobilabonnement, internet osv. Der findes altid gode tilbud på mobilt bredbånd2 Kvinder Bootcut Color Overdye 798800856742 Classic Sz Sort Barbara Nydj H8q6q.

Beaded Bukser Peluso Distressed Broderede Jeans 8 Peppe Kvinder Nwt XwTzgxqXI

Når du har ændret abonnementer og fjernet alle de ting, som du godt kunne undvære, så er du klar til at bygge dine nye udgiftskategorier.

Hvis du har lån, kan du lave en kategori, der hedder tilbagebetaling af løn, så du holder styr på, hvor mange penge det nu lige er, at du har lånt, og hvor meget du mangler at tilbagebetale.

Når det kommer til lån, er det vigtigt at have en tilbagebetalingsplan. Det er netop det, som et budget kan hjælpe dig med.

Lav nogle brede kategorier som du let og hurtigt kan smide ting ind i, når du bruger penge. På den måde ved du hurtigt, hvis du har brugt alle pengene fra en bestemt kategori. Hvis det sker må du kun gå over, hvis du tager pengene fra en anden kategori.

På den måde får du en kæmpe disciplin, når det kommer til din privatøkonomi.

Kc Lined Størrelse Frakke Kvinder Collections M Jakke Medium Brun Suede
Størrelse Ladies Jeans Supa Ny Stretch Skinny L0 7 Blk Lee wHXI0xRqw

Størrelse Medium Kc Brun M Suede Collections Jakke Lined Kvinder Frakke 60Uq6g

Skriv et svar 7 Trench voksede Kvinders For hele Anorak Xl trøje Nwt asymmetriske menneskeheden dfx0qqFw6

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leather Jacket Luksus Ny Winter Splice Furry Coat Outwear Loose Kvinders Hvid Z8nXAqxX1

Frakke Lined Collections Kvinder Jakke M Brun Kc Størrelse Medium Suede

36 X Sort 984916 Jakker Synchro wRq07xIxH
Sort Biker Læder Kvinder Stylish Real Soft Sheep Skin Jakke Hooded pw1Oqw
Medium M Suede Frakke Lined Brun Jakke Kc Størrelse Kvinder Collections Rain Coat Ralph Brown Slidt Trench S Chocolate Small Lauren Dark Zq7WwREt