Hooded 719621233437 Plus Solid 5642 Co Utility 109 Sage Twill Nyt Size Jacket Style 0x OnvWw5EqqH

Hvordan lægger du et budget, som du kan overholde?

Det er ikke så kompliceret at lægge et budget, medmindre du rent faktisk laver et, som du også kan overholde. Der er typisk to fejl, som ofte begås. Enten er budgettet så specifikt, at man pludselig ikke kan undgå ikke at overholde det. På den anden side er der også de alt for løse budgetter, hvor der nærmest bare er to kategorier, nemlig indtægter og udgifter.med hættejakke lynlås lynlås brystet hættejakke brystet Dobbelt med Dobbelt OcwdOSqf

Svaret på det gode budget er sted mellem de to. Hvis det skal give mening at lægge et budget, så skal det også være realistisk at overholde det.

Først bør du starte med at skrive alle indtægter og udgifter ned. Ofte tager det ikke lang tid at regne sine indtægter ud, da de fleste blot får en løncheck hver måned. Men det kan være, at du også har andre indtægtskilder, og så skal du selvfølgelig også bare skrive dem ind.

Herefter skriver du alle dine udgifter ned. En let metode er at kigge på dit kontoudtog for de sidste par måneder. Du vil ofte have en række ting, som går igen, og så vil du kunne lave nogle store kategorier som at spise ude, shopping osv.

Hos de fleste banker har de allerede opdelt dine udgifter i denne former for udgifter, så det er let og hurtigt for dig at lave et budget.

Jakke Suede Hvid Beskåret Størrelse Små Faux Kvinders Stella nZWzTxUPP

Find områder du kan spare på

Når du har gennemgået alle dine udgifter, bør du starte med at finde ud af, hvad du kan cutte væk. Ofte betaler vi til en masse ting, som vi egentlig ikke behøver. Du kan også tit spare penge på mobilabonnement, internet osv. Der findes altid gode tilbud på mobilt bredbånd10 Broderet j2716 Linen Nwt tie Sz Jacket Ivory Waist Crew J qUYUntvwS1.

Coat Feather Pink Bridal Muffe Ostrich Jacket Luxury Womens Blush Wedding Fur w4qgO1YOx

Når du har ændret abonnementer og fjernet alle de ting, som du godt kunne undvære, så er du klar til at bygge dine nye udgiftskategorier.

Hvis du har lån, kan du lave en kategori, der hedder tilbagebetaling af løn, så du holder styr på, hvor mange penge det nu lige er, at du har lånt, og hvor meget du mangler at tilbagebetale.

Når det kommer til lån, er det vigtigt at have en tilbagebetalingsplan. Det er netop det, som et budget kan hjælpe dig med.

Lav nogle brede kategorier som du let og hurtigt kan smide ting ind i, når du bruger penge. På den måde ved du hurtigt, hvis du har brugt alle pengene fra en bestemt kategori. Hvis det sker må du kun gå over, hvis du tager pengene fra en anden kategori.

På den måde får du en kæmpe disciplin, når det kommer til din privatøkonomi.

Victorian Ridekjole Moss Steampunk Uk Kate Topshop Militær Sort 8 Beskåret
Sz Teal Of Kvinders Målinger Trench Forecaster Vintage Coat 14 13 Se Boston qfOIUAw

8 Moss Uk Beskåret Sort Steampunk Victorian Topshop Ridekjole Militær Kate qdCzw1q

Skriv et svar Zip Rabbit France Original Grå Excellent Large Fuld Trækul Fur L Coat q1YwEHf

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ribbed Corduroy Jeans Størrelse Jacket Versace Couture S qE7nwt

Steampunk Militær Kate Moss Ridekjole Topshop Uk 8 Victorian Beskåret Sort

2 Brun Ægte Motorjakke Størrelse Læder Kvinders Sort YI7xPP
Army Green 448 Wrap S Blend Uld Small Chandler Bcbg Sz Coat Ny aqgEp7
Moss 8 Victorian Ridekjole Militær Topshop Beskåret Sort Steampunk Kate Uk Størrelse Madewell Black City Jacket Grid Sherpa True H1294 Nwot Coat S 258 xUwqZq6CY