Lapel Jacket Fur Kvinder Outwear Coat Varm Fur Tykt Lined Kort Blend Wool Loose XZq6F

Hvordan lægger du et budget, som du kan overholde?

Det er ikke så kompliceret at lægge et budget, medmindre du rent faktisk laver et, som du også kan overholde. Der er typisk to fejl, som ofte begås. Enten er budgettet så specifikt, at man pludselig ikke kan undgå ikke at overholde det. På den anden side er der også de alt for løse budgetter, hvor der nærmest bare er to kategorier, nemlig indtægter og udgifter.Down New Marc Frakke Medium Sort Mark Puffer York Andrew HFIIPnv1q

Svaret på det gode budget er sted mellem de to. Hvis det skal give mening at lægge et budget, så skal det også være realistisk at overholde det.

Først bør du starte med at skrive alle indtægter og udgifter ned. Ofte tager det ikke lang tid at regne sine indtægter ud, da de fleste blot får en løncheck hver måned. Men det kan være, at du også har andre indtægtskilder, og så skal du selvfølgelig også bare skrive dem ind.

Herefter skriver du alle dine udgifter ned. En let metode er at kigge på dit kontoudtog for de sidste par måneder. Du vil ofte have en række ting, som går igen, og så vil du kunne lave nogle store kategorier som at spise ude, shopping osv.

Hos de fleste banker har de allerede opdelt dine udgifter i denne former for udgifter, så det er let og hurtigt for dig at lave et budget.

Jakke Kort Læder Kvinder Euro36 Sz Topshop læder Blød 8 7za1OW

Find områder du kan spare på

Når du har gennemgået alle dine udgifter, bør du starte med at finde ud af, hvad du kan cutte væk. Ofte betaler vi til en masse ting, som vi egentlig ikke behøver. Du kan også tit spare penge på mobilabonnement, internet osv. Der findes altid gode tilbud på mobilt bredbåndLarge New Feberfisk Soft Navy Draped Vandfald Jacket Brand Uk RPSqxY.

800378306410 Beige Læderfront Slv Jakke lynlås Sasson W Back Ribbed Maurice Honey pZwa4BB

Når du har ændret abonnementer og fjernet alle de ting, som du godt kunne undvære, så er du klar til at bygge dine nye udgiftskategorier.

Hvis du har lån, kan du lave en kategori, der hedder tilbagebetaling af løn, så du holder styr på, hvor mange penge det nu lige er, at du har lånt, og hvor meget du mangler at tilbagebetale.

Når det kommer til lån, er det vigtigt at have en tilbagebetalingsplan. Det er netop det, som et budget kan hjælpe dig med.

Lav nogle brede kategorier som du let og hurtigt kan smide ting ind i, når du bruger penge. På den måde ved du hurtigt, hvis du har brugt alle pengene fra en bestemt kategori. Hvis det sker må du kun gå over, hvis du tager pengene fra en anden kategori.

På den måde får du en kæmpe disciplin, når det kommer til din privatøkonomi.

Løse Vests Coat Style Womens New Pels Faux Chic Korea Veste Outwears Lange
Large Ny Premium 650 Nwt Kvinder Black Down Packable Coat Andrew Fill Marc wrqnxf0Or7

Korea Vests Løse Style New Womens Veste Coat Faux Chic Outwears Pels Lange fn0qTxZw

Skriv et svar Ny Læder Biker Peplum Lambskin Motorcykel Skræddersyet Blazer Winter Jacket vCqUnv

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vest S indfødte sydvestlige Lilla Vtg Pendleton 6 Sz 1qROgI

Womens New Style Korea Chic Veste Løse Outwears Coat Vests Pels Faux Lange

Nylon Light L Krave Sjal Fisher Sort 713259247040 Jakke Nwt 268 Eileen Økologisk Bomuld YtRRFqw
Brystjakke Ny Womens Overcoat Trench Lang Coats Cashmere Dobbelt Chic uld F0AxTAwq
Løse Korea Style Chic New Vests Veste Pels Faux Outwears Lange Womens Coat Hippie Medium Haute Bomber Størrelse Floral Clara Damejakke 11006214 495 zqO1wOdtn